Nya medlemmar

dsc_0337

Hur man blir medlem i Båtsällskapet Arken

I Båtsällskapet Arken tillämpas ett kösystem för att bli medlem och erhålla en båtplats. Medlemsansökan görs på plats i klubbens kansli under kanslikvällarna.

På klubbens hemsida ser du under rubriken ”Kalender” när det är kanslikvällar. Ca kl.19.00 dessa kvällar samlar vi alla som är intresserade av att bli medlemmar i klubben för en kort information. En person är avdelad och kan svara på frågor. Därefter kan man välja att ställa sig i kö.

När en båtplats blir ledig kontaktar klubben den ansökande och kallar till ett möte där man har genomgång av klubbens regler och faciliteter. Sökande får även information om vad som förväntas av medlemmen i form av arbetspass, städpass, nattvakt samt regler kring dessa. Klubben informerar även att medlemmen personligen ska inne ha nautisk kompetens, som lägst förarbevis. Om detta inte finns erbjuds medlemmen att genomgå kursen i klubbens regi.

Vid detta möte betalar den blivande medlemmen med kort eller swish medlemsavgift, inträdesavgift, båtplatsavgift samt grindkortsavgift.
Priser för dessa finns på Arkens hemsida.

När detta är reglerat och klart tilldelas du en båtplats.