Klubbholmen och väder

N 59°48,8 O 17°57,7

10-dygnsprognos för Brofjärden, bukt, Upplands-Bro (smhi.se)

10-dygnsprognos för Ådö, Upplands-Bro (smhi.se)

Väder Tempest (tempestwx.com)

Vi arrenderar sedan några år Norra Grytholmen i Säbyholmsviken, ca 5 M från hamnen på Hästholmen.
Norra Grytholmen är inte särskilt stor men populär!

Övriga faciliteter är det ont om men det finns ett TC för den som behöver men vi får själva se till att tunnan bytes. Dessutom har vi ett antal bänkar som man kan duka upp till långbord när det är fest eller bara sitta och ha det bra vid om man så vill.
En stor grill finns oxå, så tag med grillkol och T-benstek.

Flytbryggan i syd har plats för ca 25-30 båtar och ankringsdjupet ligger på ca 4-5 meter.

I Norr så finns en brygga utefter berghällen med ca 10-12 platser. Tänk bara på att inte förtöja direkt i bryggan utan i bergöglorna.

Bastunyckel kan du köpa på kansliet när det är öppet. Kostnaden är 200 kr, ingen deposition. du kvitterar ut och betalar nyckeln och ska sedan läsa och ha förstått de regler som gäller och som är uppsatta på klubbholmen.

Var och en tar med sig egen ved ut, det finns färdighuggen ved i båtklubben under vaktlokalen inne vid stora lufttanken till vänster om verkstan, där det är ett stort hål i väggen.

Det är absolut förbjudet att bryta kvistar eller hugga ner träd på Klubbholmen!

Den som låser upp bastun är också ansvarig att låsa efter sig. I övrigt gäller att vi städar och tar med oss hem sopor, ölburkar och flaskor, vanligt sunt förnuft så vi alla kan trivas där ute.

Den eller de medlemmar som inte kan leva upp till dessa enkla regler, kommer att tas i örat av Öfogden eller någon i styrelsen.

Kontaktpersoner: Björn Ljungcrantz 0769-410032 och Anders Rengius 0704-401130