Infomöte Bottensanering

Då vi får en hel del frågor och uppmärksammat att det finns en hel del funderingar kring framtida planering och fortgående av bottensaneringar så tar vi nu tillfället i akt att mötas kring dessa. Vi vill med detta erbjuda möjligheten till dialog och svar direkt av oss som arbetar med detta projekt.

Arbetet har nu varit igång i mer än en månad och vi har under denna delvis intensiva period dragit lärdomar i både logistiska frågor som dem med själva utförandet av saneringen.

Så, för att ge möjligheten till dialog kommer vi finnas på plats vid två tillfällen,

Torsdagen den 27/6 klockan 19:00

Lördagen den 29/6 klockan 11:00

På torsdagen planerar vi att bjuda på lite fika och på lördagen lite grillad korv om vädret tillåter.

Tag möjligheten och kom ned och tala med oss om du har funderingar kring framdriften av saneringen, kanske önskemål kring slipning av din båt eller om du kanske bara är nyfiken på hur det går.

I dagsläget så arbetar vi med båtar som har mätts och påvisat TBT, endast dessa är långt över hundra stycken till antalet.

Har du fått information om att du har en sådan båt så är detta ett utmärkt tillfälle att tala med oss kring nästa steg i detta arbete. Av varierade orsaker så är det svårt att sätta en fast turordning för detta arbete, men vi vill självfallet försöka att gå våra medlemmars önskemål till mötes så långt som möjligt.

 Väl mött!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.