Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.

Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
108 inlägg.
Carola Magnussonh skrev den 31 maj, 2019 den 17:00:
Ett antal plastdunkar finns att hämta i Brunna om någon är intresserad.
Ett antal plastdunkar finns att hämta i Brunna om någon är intresserad.
Ingemar Nilsson skrev den 7 maj, 2019 den 09:32:
Hej Klubbholmsdiggare Lördagen den 1:a juni är det aktivitetsdag på klubbholmen. Vi drar igång vid niotiden på förmiddagen och kör på fram till cirka 1-tiden då vi avslutar med grillkorvslunch. Aktiviteterna består av att vi skall rangera om bryggorna, sätta ut landgångar emellan dem samt om vi hinner städa efter bäverns härjningar på ön. Deltagande i dessa aktiviteter räknas som arbetspass på samma sätt som arbetskväll i hamnen. Ö-fogden
Hej Klubbholmsdiggare
Lördagen den 1:a juni är det aktivitetsdag på klubbholmen. Vi drar igång vid niotiden på förmiddagen och kör på fram till cirka 1-tiden då vi avslutar med grillkorvslunch.
Aktiviteterna består av att vi skall rangera om bryggorna, sätta ut landgångar emellan dem samt om vi hinner städa efter bäverns härjningar på ön.
Deltagande i dessa aktiviteter räknas som arbetspass på samma sätt som arbetskväll i hamnen.
Ö-fogden
Yvonne Svensson skrev den 24 april, 2019 den 06:32:
Skriv på vår facebooksida också. "Båtsällskapet Arken". Där finns säkert flera som kan hjälpa till.
Skriv på vår facebooksida också. "Båtsällskapet Arken". Där finns säkert flera som kan hjälpa till.
Mathias Gustavsson skrev den 23 april, 2019 den 19:08:
Hej alla! Då var det dags för sjösättning om 2 veckor, som ny segelbåtsägare tänkte jag lyfta en fråga. Jag har köpt en liten 23fots segelbåt, Albin Viggen, lyckades få ned masten i höstas men känner mig lite osäker på de här med påmastning då jag aldrig gjort det. Finns det någon som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig ? Betalar självklart. Kontakta gärna mig på mathiasgustavsson@outlook.com Mvh Mathias
Hej alla!
Då var det dags för sjösättning om 2 veckor, som ny segelbåtsägare tänkte jag lyfta en fråga.
Jag har köpt en liten 23fots segelbåt, Albin Viggen, lyckades få ned masten i höstas men känner mig lite osäker på de här med påmastning då jag aldrig gjort det.
Finns det någon som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig ? Betalar självklart.

Kontakta gärna mig på mathiasgustavsson@outlook.com
Mvh
Mathias
Lars Eriksson skrev den 8 januari, 2019 den 17:20:
Bara 4 månader kvar till sjösättning! Och vattennivån i Mälaren stiger. Vi hade fått tillbaka 13 cm veckan före jul jämfört med slutet av september.
Bara 4 månader kvar till sjösättning!
Och vattennivån i Mälaren stiger. Vi hade fått tillbaka 13 cm veckan före jul jämfört med slutet av september.
Anders Rengius skrev den 1 januari, 2019 den 13:54:
Anders 2232. Stölder i hamnen .nyårsafton uppdagades att jag blivit av med rigg samt kåpa till min suzuki 50 hk. Minst två båtbröder/systrar har råkat ut för samma sak i självupptagar kvarteren. Håll uppsikt och vår misstänksam mot onormalt beteende
Anders 2232. Stölder i hamnen .nyårsafton uppdagades att jag blivit av med rigg samt kåpa till min suzuki 50 hk. Minst två båtbröder/systrar har råkat ut för samma sak i självupptagar kvarteren. Håll uppsikt och vår misstänksam mot onormalt beteende
Lars Eriksson skrev den 21 september, 2018 den 15:14:
Hej Det går tjuvar i hamnen. Min 15 meter långa fånglina till jollen är borta, avskuren med kniv vid fästöglan. Jollen låg i jollestället sedan slutet av augusti. Har väl tur att du inte slant och satte kniven i jollen också.
Hej
Det går tjuvar i hamnen. Min 15 meter långa fånglina till jollen är borta, avskuren med kniv vid fästöglan. Jollen låg i jollestället sedan slutet av augusti. Har väl tur att du inte slant och satte kniven i jollen också.
Adele Lyheden skrev den 21 september, 2018 den 14:05:
Båtvagga i Arken utan kostnad. Måste ge bort före 2/10 2018. Mått: Längd 3 m, bredd 2,5 m , höjd 1,8 m. Använts till en Mamba 34. tel 070-5294677
Båtvagga i Arken utan kostnad. Måste ge bort före 2/10 2018.
Mått: Längd 3 m, bredd 2,5 m , höjd 1,8 m.
Använts till en Mamba 34. tel 070-5294677
Henrik 2235 skrev den 25 januari, 2018 den 17:08:
Jag var nere i båtklubben efter jobbet idag och tittade till min båt efter nattens blåst. Det skulle nog vara bra om fler tog sig en tur ner för att titta till sina båtar. Det var åtminstone 2 segelbåtar som fått pressen sönderblåst. En intill vägen i kvarter A8 eller A9 och en intill vägen i kvarter A4. En träsegelbåt i A4 har problem med pressen, några fästlinor har släppt och det kan regna/snöa in i båten.
Jag var nere i båtklubben efter jobbet idag och tittade till min båt efter nattens blåst.
Det skulle nog vara bra om fler tog sig en tur ner för att titta till sina båtar. Det var åtminstone 2 segelbåtar som fått pressen sönderblåst. En intill vägen i kvarter A8 eller A9 och en intill vägen i kvarter A4. En träsegelbåt i A4 har problem med pressen, några fästlinor har släppt och det kan regna/snöa in i båten.
Jonas skrev den 23 oktober, 2017 den 21:06:
Ang min tidigare olycka då vi köpte segelbåten Så skriver tiningen på kryss om olyckan och rättsprofessor Hugo analyserar domen http://pakryss.se/korde-in-i-segelbat-med-fjarrstyrning/ Jonas 1630
Ang min tidigare olycka då vi köpte segelbåten
Så skriver tiningen på kryss om olyckan och rättsprofessor Hugo analyserar domen

http://pakryss.se/korde-in-i-segelbat-med-fjarrstyrning/

Jonas 1630
Nalle Bjerfalk Vaktchefen skrev den 30 augusti, 2017 den 22:10:
Nya halkskydd är monterade tack för att du gjort oss uppmärksamma på detta och ta det också försiktigt på båtarna när det har rengnat eller frosten slagit till. Hoppas att foten känns bra !!! De bästa hälsningar Nalle vaktchefen.
Nya halkskydd är monterade tack för att du gjort oss uppmärksamma på detta och ta det också försiktigt på båtarna när det har rengnat eller frosten slagit till.
Hoppas att foten känns bra !!!
De bästa hälsningar Nalle vaktchefen.
Jan Strömberg skrev den 4 augusti, 2017 den 03:27:
Gick Båtvakt 3/8 i regnet. Trappstegen snorhala, skulle vara bra att klistra dit nya halkskydd. Ramlade och slog i foten. Jan Strömberg M 850.
Gick Båtvakt 3/8 i regnet. Trappstegen snorhala, skulle vara bra
att klistra dit nya halkskydd.
Ramlade och slog i foten.
Jan Strömberg M 850.
Jan Näsmark skrev den 29 mars, 2017 den 16:21:
Hej, Söker efter ett förråd där vi (tre seglare) kan säkert förvara våra prylar. I höst blir vi av med det förråd, i Kungsängen, på ca 6 kvm vi hyr just nu.
Hej,
Söker efter ett förråd där vi (tre seglare) kan säkert förvara våra prylar. I höst blir vi av med det förråd, i Kungsängen, på ca 6 kvm vi hyr just nu.
Jonas Bergström skrev den 6 november, 2016 den 22:44:
Var ner och täckte båten igår och verkar ha glömt min multikniv där. Om någon hittat den så skulle jag bli glad.
Var ner och täckte båten igår och verkar ha glömt min multikniv där. Om någon hittat den så skulle jag bli glad.
Yvonne Svensson skrev den 4 oktober, 2016 den 09:12:
Hej! Kassörens mail har slutat fungera. Maila till kansli@bsarken.se så kan kassören få ditt mail. Vi jobbar på felsökning. Ber om ursäkt för det.
Hej!
Kassörens mail har slutat fungera. Maila till kansli@bsarken.se så kan kassören få ditt mail. Vi jobbar på felsökning. Ber om ursäkt för det.
Silva skrev den 3 oktober, 2016 den 17:58:
Nu har vi mailat till kassören ett flertal gånger!!! Vore tacksam om vederbörande kunde svara ????
Nu har vi mailat till kassören ett flertal gånger!!! Vore tacksam om vederbörande kunde svara ????
Micke skrev den 20 september, 2016 den 16:49:
Någon som hittat ett herrur i bastun på klubbholmen???? saknar den 🙁
Någon som hittat ett herrur i bastun på klubbholmen????
saknar den 🙁
Thomas Berggren skrev den 7 september, 2016 den 15:24:
Hej på er, Här kan ni se en liten film från en stor händelse i klubben den 18 juni 2016. Sjösättningen av Ingemars egenkonstruerade och egenbyggda husbåt. https://youtu.be/TaKkyGUOOh8
Hej på er,
Här kan ni se en liten film från en stor händelse i klubben den 18 juni 2016. Sjösättningen av Ingemars egenkonstruerade och egenbyggda husbåt.

https://youtu.be/TaKkyGUOOh8
Jan Björklund skrev den 23 augusti, 2016 den 18:44:
Dufour 385 Grand Large 2007 till salu! Mycket fin och välhållen Dufour 385 Grand Large, årsmodell 2007. Endast en ägare Se länk för bilder och mer information. Janne Björklund 070-5871061 bjojan@gmail.com
Dufour 385 Grand Large 2007 till salu!

Mycket fin och välhållen Dufour 385 Grand Large, årsmodell 2007.

Endast en ägare

Se länk för bilder och mer information.

Janne Björklund
070-5871061
bjojan@gmail.com
Lasse Jäderfeldt skrev den 13 juli, 2016 den 12:28:
Hej! Såg just att Trygg-Hansa lagt till en ruta i sina försäkringsvillkor kring Vaktgång. När jag ringde och kollade med dem och berättade att vi hade vaktgång så halverades min årspremie på motorbåten. Tips att kolla detta.
Hej!
Såg just att Trygg-Hansa lagt till en ruta i sina försäkringsvillkor kring Vaktgång. När jag ringde och kollade med dem och berättade att vi hade vaktgång så halverades min årspremie på motorbåten. Tips att kolla detta.