B/S Arken – populär hemsida!

statistik

Antalet besökare på BS Arkens hemsida 120 579 träffar sedan vi drog igång statistiken november 2011. Av dessa är det ca 8 000 unika besökare, jätte roligt.

Den 14:e varje månad är den dag i månaden vi har mest besökare. I övrigt är onsdagar den dag vi helst besöker BS Arkens hemsida, besökaren har till 58.91 % Internet Explorer som webläsare. För den besökare som använder någon sökmotor (typ Google, Bring) för att hitta till sidan söker 65,7 % av alla på ordet bs arken tätt följt av bsarken.

Hemsidan har sedan november 2011 skyddats från ca 4341 spaminlägg. 80% av dessa har bara kommit de senaste månaderna. Bara denna månad har vi över 560 nya spaminlägg. 1 st spaminlägg har kommit igenom vårt spamskydd under hela tiden, det gör att vi är idagsläget skyddade till 99,98% mot spam, hoppas att den siffran förblir den samma i framtiden.

Hemsidan har för tillfället ca 150 inlägg från våra medlemmar här kan vi bli bättre kommentera gärna våra nyheter, det gör det roligare för oss som skriver. Det gör även att sidan blir mer levande.

Hemsidan har ca 270 uppladdade bilder från våra medlemmar, även här kan vi bli bättre använd vår bilduppladdning och skicka upp några roliga Arkenbilder. Uppladdning sker via länken galleri på sidan.

Hemsidan ska bli bättre och få mer träffar, informera gärna andra om sidan och dela den i socialamedier som Facebook och Twitter. Men kanske den viktigaste att vi som håller på att uppdatera sidan blir bättre på att styra till hemsidan och inte levererar informationen på 10 olika sätt. Vi har under detta år skrivit in 101 inlägg fördelade på 10 kategorier. Det gör det även lättare för alla då vi vet att hemsidan alltid innehåller den rätta och den senaste informationen.

Har du några synpunkter gällande sidan? Tveka inte att höra av dig till oss!

Till slut vill jag önska alla en trevlig sommar

// Niclas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “B/S Arken – populär hemsida!”